O NAS

pexels-photo-3487715

T.K. HLEBEC

DOBRODOŠLI

Moški del družine Hlebec skrbi za 35 tisoč trt ter iz roda v rod prenaša znanje in ljubezen do zemlje in vina. Vsi, ki imate radi žlahtno kapljico, se boste zagotovo z veseljem zadržali v naši odlično založeni vinski kleti. Oba Milana (oče in sin) sta sommelierja in z veseljem vas bosta popeljala v svet njihovih najkvalitetnejših vin.

K dobri kapljici se seveda prileže tudi odlična hrana. Gospodinja Verica vam bo postregla z lokalnimi specialitetami, kot so meso iz tunke, domača zaseka, gobova juha, pečena raca in prleške pogače iz ajde, zelja, buč in jabolk. Domač narezek boste dobili tudi če pridete nenajavljeni, za toplo kosilo pa nas kar pokličite vsaj kakšen dan vnaprej. Vsa hrana je domačega izvora.

 

ODDIH V NARAVI

- VINO - PRISTNA HRANA - SOBE -

VINO-PNG

VINO

Ponujamo vrhunska vina, ter številne ostale produkte. Vino lahko kupite na naši lokaciji ali preko spletnega naročila. Ponujamo tudi degustacije za manjše ali večje skupine.

V naši ponudi pa se najde tudi konjak.

HRANA-ICON

PRISTNA HRANA

Biseri iz naše narave postreženi na vašem krožniku. Vse arome, vse barve in vsi okusi z najbolj sončne, domače dežele se zlijejo v izvirne recepte, ki že dolge generacije ugajajo okusom najbolj zahtevnih jedcev.

Okusite jo tudi vi!

ROOM-ICON

SOBE

Na voljo 7 sob, ki skupaj sprejmejo do 17 gostov.


Večkrat organiziramo tudi različne umetniške delavnice, zaradi katerih je postala naša kmetija je prava zakladnica lokalne umetnosti ter starin.

Shopping Basket